top of page
55.jpg

Over Ecolodge
La Granja

Welkom

La Granja betekent in het Spaans De Boerderij. De naam verwijst naar de kleine boerderij waar ik woon en waar mijn Ecolodge staat. Ik kom oorspronkelijk uit Chili en heb daar Hospitality gestudeerd.

 

La Granja is ontstaan vanuit de gedachte dat ik mensen kennis willen laten maken met onze prachtige omgeving, maar wel op een duurzame en eerlijke manier. Mijn overtuiging is dat je moet genieten, maar met zorg voor het milieu en onze planeet.

Tot ziens op Ecolodge La Granja,

Macarena 

DSCF3010.JPG
71.jpg

Gemeenschap (community)

De diverse activiteiten die u in de omgeving kunt ondernemen, zijn afgestemd met lokale partners. Zo dragen wij bij aan de lokale gemeenschap.

Cultuur

In Veenendaal en omgeving zijn interessante bezienswaardigheden voor cultuurliefhebbers. Wij hebben een goede band met de instanties die hierin voorzien. Wij zetten ons in voor behoud van cultuur door onze gasten enthousiast te maken voor bijvoorbeeld een bezoek aan een molen.

Lokale handel (commerce)

Wij nemen zoveel mogelijk lokale producten van lokale bedrijven af zoals meel, melk, yogurt, boter, eieren, groenten, fruit en vlees.

17.jpg

Door een holistisch evenwicht te creëren tussen natuurbehoud (conservation), gemeenschap (community), cultuur (culture) en handel (commerce) dragen wij middels deze zogenaamde 4C’s bij aan de stappen naar een gezonde planeet.

Natuurbehoud (conservation)

Onze bijdrage aan een duurzaam ecosysteem bestaat onder andere uit het gebruik van zonnepanelen, kanaalwater voor tuinbesproeiing, autolaadpalen, afvalscheiding, gft compostering,  Accoya® houten gevels, lokale producten, eco-linnengoed, ecologische zeep en shampoo en de gehele ecolodge is aardgasvrij.

Wij ondersteunen de biodiversiteit door ons eigen bijenvolk en faciliteren de lokale natuur door voorzieningen voor ooievaars, steen- en kerkuilen, kikkers en padden en diverse soorten vogels. 

IMG_0332.jpg
IMG_0241.jpg
bottom of page